O, superca, kolk odgovorov glede spanja na hrbtu. Hvala vsem. Je pri men tud tko, da večinoma zaspim na boku, zbudim se pa včasih tudi kar na hrbtu. No, če bo kar koli narobe me bo pa že telo samo opozorilo na to.
Jogi...mja, mal me skrbi, da ne bi bila pena premehka. Sj v petek greva v Ikeo, pa danes še v eno trgovino. Sva se odločila, da še ta mesec kaj nakupiva, drug mesec bojo takšne gužve po trgovinah, da se mi verjetno ne bo dalo prerivat med ostalimi. Pa še miklavž mora kaj nabavit. Letos bojo pa res malenkosti, nas je že preveč, da bi vsakemu kaj več, pa tudi drugih stroškov bo letos/drugo leto ulala veliko.
Sva pa včeraj kupila posteljico
http://nakup.pikapolonica.com/img/39339/800/jar-otroSka-postelja-medvedek-120x60.jpg Žal edino v živo nisva videla kako izgleda, čeprav sva pregledala 4 pikapolonice. Videla sva samo previjalno iz tega kompleta, pa je zgledala kar ok, tako da upam, da bo tudi posteljica. Je pa moj ves neučakan in bi jo kar takoj postavil
Pa sem mislila, da bom jaz tista, ki me bo razganjalo od neučakanosti.
Sem pa včeraj med tem ko je mala žabica v meni imela žurko, opazovala trebuh in je prav zanimivo, da se trebuh kar premakne.
Nisem vedela, da se to opazi že "tako zgodaj". Je pa pri meni vsak večer okrog 10h žurka. Upam, da se potem po rojstvu ne bo to prestavilo na nočne ure
Lep sončen pozdrav z južne gorenjske, pa upam, da sonček posvetu kaj tudi v lj, prekmurje in druge dele Slovenije, kjer imate zadnje dneve meglo.