Jutro.
Imena
Midva imava že oba izbrana, ampak itak bo fantek, tako da gre žensko ime pač v pozabo ... (verjetno bi bila Alba
). Za fantka naj pa ostane skrivnost - je tradicionalno, tj. svetopisemsko, vsak ga pozna, ampak je - vsaj v Sloveniji - zeloo redko. Meni je noro všeč, sploh pomen in celotna zgodba okoli te osebe, tako da komaj čakam, da pride ven
Sama sem drugače precej občutljiva na izmišljena, kratka imena, ki nič ne pomenijo in nimajo nobene tradicije (dobro, če vržeš v Google, verjetno dobiš kakšen pomen - v jeziku kakšnega afriškega plemena, ampak to ni to). In sploh ne razumem, kako daš lahko otroku kakšno tako ime. Ime določa človeka, je njegova popotnica, zato mora biti, hm, smiselno. No, se pa zavedam, da marsikdo ne razume mene in meni podobnih
. Je pa zanimivo, da Poljaki recimo sploh ne morejo dati otroku katerega koli imena, recimo izmišljenega. Te na matičnem uradu zavrnejo in moraš najti nekaj "tradicionalnega". Razen če je partner tujec, potem so bolj usmiljeni. Mi smo itak vsi tujci, tako da bi nam verjetno tja vpisali karkoli bi se zmislili
.
Telo po nosečnosti
Ena je zgoraj napisala, da tudi če si po kg kmalu na istem, da telo ni več tako, kot je bilo. No, pri meni to sploh ne drži. Moje telo je po prvi nosečnosti popolnoma enako kot pred njo. Prsi enako majhne in čvrste (nič povešene oziroma "prazne"), boki nič širši, skratka, vse je enake oblike, kot je bilo prej. Morda je to odvisno tudi od tega, da sem imela CR, ne vem. Je pa res, da se nekaterim ženskam telo ful spremeni. Pomoje je to odvisno od strukture, tudi od genov. Jaz resnično upam, da se mi tudi zdaj ne bo nič poznalo. Ker sem čisto zadovoljna s telescem, kakršnega imam
. Edino trebuh bi lahko bil malo manjši in bolj elastičen, ampak glede na to, da sem že pri trinajstih začela redno piti pivo (in to v kar velikih količinah), ni za pričakovat, da bo estetski, kajne