Polzi
kilogrami - punce ne se obremenjevat. Jz se ne več, pa jih mam +9 - no tko je blo prejšnji teden na pregledu, pa je rekla: kg so OK. ma se mi je nasmejal do ušes - še dober da jih mam, drgač bi mi itak usta raztegnal No, mogoče so tud OK, glede na mojo višini (178 cm)

Koncno ena

Jaz sem ze mislila, da sem na forumu o hujsanju, ko se samo o kilah govori tle gor. Pa a ni logicno, da se zredimo, ce smo

? Hormoni, presnova, vse deluje drugace! Za otrocke je sigurno bolj zdravo, da jemo vse, kar nase telo potrebuje, kot pa da se skoz obremenjujemo s kilami...

Se mi zdi, da je akr eno tekmovanje, katera se bo manj zredila
jaz sem sla definitivno ze kar nekaj gor, ampak pocutim se odlocno, pomoje da se nikoli tako dobro, tako da ce imam +4, +7 ali pa +10 mi je cisto vseeno
na 3D/4D jaz ne bom sla, mi je malo predrago, pa tudi nobene fascinacije nimam nad temi slikicami. Tudi slikice z UZ bom vrgla stran (bi jih ze, pa mi moj ni pustu)... Ja cudna sem, pa kaj...

Itak bomo imeli se prevec njegovih slik
Zibko je pa moj tudi zacel ze delat... sva izrisala bolj moderen dizajn, zdaj pa drzim pesti, da mu bo uspelo vse narest tako, kot si je njegova zena zamislila...
Sicer pa komaj cakam jutri, sem si nastimala mini pocitnice za pet dni v Stockholmu. Bom sla pogledat svojo dobro prijateljico, tako da me caka party vikend
Imejte se fajn!