Zdravo,
ena je pisala o polni luni ....
Jaz sem čist adijo. In res upam, da je to luna, ne pa hormoni oziroma nosečnost kot taka. Vse, čisto vse mi gre na jetra, skoz mi gre na jok, ne prenašam ljudi, sploh pa ne otrok (tudi lastnega ne). Nervira me ta "punt triletnika", ali kaj naj bi to bilo, če sploh. Vse nasprotno, kot jo prosimo, če rečeš, tega ne, ker ne-vem-kaj, bo šla TAKOJ narest točno to, hodit sploh ne zna, nikamor se ne da priti, razen če jo moj nese (in itak jo), ker ves čas nekaj bluzi, levo, desno, nazaj ... Sploh ne posluša. Niti malo. Ignorira totalno. Moj pač ni noseč in je na splošno bolj miren človek, ampak tudi njemu včasih prekipi. Jaz sem pa itak skoz čist obupana. Ko me napade kakšen jok, prav razmišljam, kako bomo z dvema. Samo upam, da ne bom padla v kakšno depro
.
Malo je morda vsa ta psiha pogojena z bolečim želodcem - svinjsko me boli, če zmerno jem, malo manj, a vseeno. In potem ta bolečina seva v hrbet, ne naspim se, zato težje delam, sploh se ne morem zbrat, ne morem brat ... NIČ. Sem tako slabe volje zaradi tega.
Pogrešam večere, ko vsi spijo, mene pa NIČ ne boli in lahko v miru in tišini berem in delam. Aaaa. Znorela bom. Sem se predvčerajšnjim odločila, da če že nisem toliko pri sebi, da bi brala, bom pa kak dober film pogledala. Začela sem gledat štiri različne, pogledala vsakega po 10 minut in obupala. Dizaster!!!
No, pa da malo neham jamrat ...
Hrchy,
ja, zavidamo Španijo, ampak jaz bi šla malo bolj južno
. Sploh mi gre na jetra ta mraz in vse to. Eh.
Uživaj maksimalno!
Bolančki
pozdravite se! Mi se zelo dobro držimo, nihče ne smrka, nič. Prav ponosna sem na nas v tem smislu
Smo šli pa danes na bazen. Kar fino, že od četrtka nisem bila
. Imajo tudi otroški bazen s toboganom in sta se moja dva drajvala non stop. Tamala je bila po malo več kot eni uro čisto konec, spala je na busu, tramvaju, ko smo jo peš nesli domov, pa še potem doma na postelji - skupaj več kot 2 uri!!! Ne pomnim, kdaj je nazadnje za vikend doma spala, sploh pa toliko časa.
Jutri imam pregled. A ne bo nič posebnega. Izvide imam - kri je zanič, tako kot prej (anemija), urin super, toxe nimam. O kilah pa raje ne razmišljam - se je začelo obdobje, ko bi ves čas jedla
. Mmm, danes smo skuhali rižev puding (ni sicer uspel tako, kot bi moral, a je mojemu kar vešč
), zjutraj palačinke iz posebnih mokic, za kosilo-večerjo po bazenu pa zelenjavno juho in pire + špinača s čičeriko - en tak spominček na Andalizujio
Povejte, kaj ste kaj dobrega jedla - to me vsekakor ne bo spravilo v slabo voljo
!