Oooj,
jaz sem tako lena ratala glede pisanja, preberem pa vsak dan kar napišete
Ko ste pisale o
otrdevanju trebuha morm povedat da je tut mene včeri neki dajalo, kar na par minut, še dobro da sem prebrala da se tut vam to dogaja, če ne bi bla kar panična, potem se je pa počasi umirilo. Pa ne vem, mensezdi da se mi to dogaja kadar popijem magnezijevo tableto, čeprav naj bi bil ravno nasproten učinek, a ne? Joj, sem študirala o tem da slučajno ne grem rodit prezgodaj

Prva sestra je rodila prvič 5 tednov prezgodaj, drugič pa 4 tedne, druga sestra je pa vsakič bla čez rok. Me prav zanima kaj pa mene čaka.
Nakupovanje- ta teden sem malo zapravljala za

, ker sem morala porabit bone za babi center. Uf je blo kar velik pa še bo treba. Sem pa vidla da je spet akcija voziček maxi cosi mura 4, model 2011. Mi je blo skoraj malo žal ker sem že kupila muro3, pa še mojo priljubljeno bež barvo so imel na zalogi, doma imam pa modro

Eh, kaj čem sam upam da se mura 3 tut dobro obnese na makadamu in gozdnih poteh.
Bolniška- sem dobila od komisije in imam podaljšano do 1. februarja, potem bom verjetno porabila še ene 10 dni dopusta preden se mi začne porodniška.
Ginekolog- v torek grem po injekcijo in moram še vprašat kaj je s cukr testom, al ga res ne bom imela
Porod- tudi mene vsake toliko začne skrbeti kako bo potekal porod, še posebno takrat ko sem zelo utrujena in si mislim, joj da bi mogla sedaj pa še rojevat, sej ne bi zmogla. Malo se poskušam pripravljati psihično in kar razmišljam o porodu, pri meni je pri nekaterih stvareh tako da mi bolje gre če vse prej razmislim in naredim nekakšen načrt, upam da bo tudi tukaj tako, čeprav vem da na vse se pa ne da pripravit. Pa še prvič bo zame tako da...