IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
Jaz sem v sredo bila na CSD. Dvignila papirje za paket (vzeli bomo denar), 105 dni porodniške in potem je na tem istem papirju še za naslednjih 260 dni porodniške (prideta dve odločbi). Vzela sem še pa tudi papir za očetovski dopust. Še prej pa morava na upravni enoti podpisati očetovstvo, da ne bova to letala po porodu (nisva poročena). Jaz bom dala papirje pozno not, ker želim še imeti februarsko plačo zajeto (sem sama sebi delodajalec). Po planih mislim nesti papirje 1.3.. S porodniško začnem 18.3.. Je pa potrebno takoj pri oddaji papirjev označiti kdo bo koristil porodniško 260 dni. Midva se še odločava kako in kaj bova izbrala.
To je tako na hitro.
Hvala za dobre želje. Tudi jaz upam na najboljše!
Znanka je koristila porodniško samo 4 mesece, ostalo ima njen partner. Razlog je bil v porodniškem nadomestilu, ker je bila ona samo 4 mesece pred porodom redno zaposlena v družinski firmi, on pa tudi ima svoj s.p., ampak dalj časa, kot je znašala njena del.doba.
Tinkara78, želim ti,da se izteče vse dobro zate in vašo punčico
jaz pa včeraj kupila noseč.kavbojke v HM Rudnik. Sam jih morm dat še mal predelat, in sicer ožanje v pasu na hrbt/ritnem.delu (tako, kot ožam na istem mestu tudi navadne kavbojke

), pa žepe spredaj stran porezat in zašit (ne maram žepov spredaj na kavbojkah).
So pa zelo udobne in v njih sem videt normalna; večina noseč.kavbojk je men mim, ker zgledam v njih al predebela, al pa total neseksi (no, nič novega, tko kt s skor vsemi kavbojkami).
aja, občasno me matra križ, tko da danes si bom privoščila noseč.masažo na kupon
Lep dan še naprej