IZVIRNO SPOROČILO: nusi
Ah prehlad me je napadel
, pomoje sem se od tamalga nalezla. Zdej spet jem lekadole ampak razmišljam, da bi šla rajš na bolniško, ko pa da bogo dete z zdravili filam? kako ste pa k ve okol zdravil? Jih jemljete?
k sm bla v dec. fejst prehlajena, sem od tablet požrla sam eno polovico Coldrexa takrt, k sm misla, da bom znorela od zamašenih sinusov in je blo treba spat it.
Drgač pa sem jedla otroške doze tablet iz ehinaceje (am.slamnik) dr. Vogela, Sinupret-a (proti zamašenim sinusom), parne inhalacije (vsakič druge kombinacije, ker se mi ni vohalo skos ena in isto) kamilic, majarona, timijana in Po-Ho kapljic (od dr.Vogela, dobiš v škatli pri nakupu inhalatorja).
Pa itak hektolitre čaja mešanice cvetov bezga, kamilic, lipe, žajblja, med (ampak ne preveč ker rad dela zgago, sam jst z zgago nisem imela težav).
Pa ukinila sem VSE iz mleka (mleč.zadeve), ker mleko zasluzi sinuse/telo in cukra. Jedla sem praktično juhice, mineštre, solate, sadje in meso; OH pa zelo zelo malo, predvsem pšenice (tudi sluzi telo).
sm klicala za MŠ v P LJ, sam se noben

ne javi. Bi rada prišla na tečaj 6.2., pa zdej ne vem, a sem že prepozna
K marca bo že mal pozno no;
bom še mal na tel.visela, pa kar bo, pa bo
no, zdej se pa je ena "moja" (šarf) javla, pa sva se čist lepo zmenile

, jaz sem jo lepo bombardirala z vprašanji in je lah sam še odgovarjala.
Sem pa dobla termin 6.2.ob 18h, tko kt drugih 700 parov, juhej
Gorga, a so za kej tile boni/
kuponi za DM, al je večinoma "kr neky". Nekih naftnih derivatov ne bi nanašala na kožo
< Sporočilo je popravil 1.april -- 17.1.2012 12:22:12 >