IZVIRNO SPOROČILO: Gorga
Arabella kaj pa če bi šla po Soči z gliserjem? Tam bo verjetno manj prometnih zamaškov
. Šalo na stran. Poznam tisto cesto. Lahko prideš hitro, lahko pa se ti res zavleče. Držim pesti, da ko bo šlo zares, da bo šlo vse gladko! Za metersko blago pa vem samo za trgovino v našem kraju. To pa je tebi najbrž že malo predaleč.

z gliserjem bi šlo, če ne bi bila dva jeza vmes

sploh pa od doma do šempetra, prideš v dobre pol ure, pač odvisno od vožnje, prometa itd... najbolj po polžje pa je 45 minut, torej me nima kaj skrbet
ja za plenice bom vedela aprila.. da jih boma dala na program za likanje sušit.. tam pridejo baje zelo uporabniku prijazne iz sušilca in samo zložiš... ma kaj ko se jaz začnem pritoževat šele ko imam kup zmečkanih plenic v vrsti za likanje... bom probala doma dat sliko.... da se boste malo smejale
prej sem naročila dormeo jogi za posteljico, sem imela še neki novoletni popust 5 eur, ni neko bogastvo za prihranit, ma škoda pa je pustit, da propade
kar se tiče likanja plenic nam je rekla v mš da ni potrebe po likanju, čez popek se itak da sterilna gaza, kar se tiče širokega povijanja, je odvisno kako ti rečejo v porodnišnici, če so kolki bolj slabo ocenjeni je široko povijanje nujno, tako, da bomo videli, midva morava vzeti še kakšno povijalno plenico, te nove imava zdaj samo 3, vsaj še kakšna bi bila dobrodošla, drugače imava 10 uni starih (naša generacija... so bile še zapakirane)
pa še to glede previjanja in hranjenja... v mš je rekla tako, v porodnišnici delajte tako kot vam rečejo, najprej previt, potem hranit, doma pa zamenjajte vrstni red, bo manj joka, pa manj sivih las
tako, še dobre pol ure in konec službenega dela tedna, jutri pa veselo likanje

, nedelja pa bo namenjena počitku.
Aja kakšna so vaša mnenja o ulitvi? Za epiduralno anastezijo jaz nisem.....