ronja, a potem si ti hotela imeti porod doma? pa si si premislila? če ja, si dobra! jaz sem prevelika reva za to... no, potem pa le ni bil tako hiter porod...ampak važn, da ti v P ni bilo potrebno biti toliko časa...tudi to je nekaj
ma, glede na svoje nosečnosti, nisem nameravala rodit doma - nisem nora, pri mojih diagnozah mi tega niti na nizozemskem ne bi pustili... - je lahko kaj narobe in takrat si nočem očitat, da bi otrok mogoče preživel, če bi bila pa tam, pač rajši požrem tiste njihove pripombe, pa ima otrok vso mogočo oskrbo takoj, ko ven pride - če jo bi slučajno potrboval... Tako da se tega ne grem, čeprav bi vsekakor lažje rodila brez babic kot brez lubija, kar vedno napišem.
ne, porod ni bil noben hiter - pri Ronji se je začel (popadki in čep odluščil) v pon. zvečer, rodila sem pa v pet. zjutraj... Tako da je bilo pri Lejli zame ekspres, ker je trajal samo en dan

.
če bi mi tudi tokrat ratalo takole natempirat, bi bilo super, samo ker zna bit vsakič malo hitrejše, je vprašanje, če ne bova šla mal prej, za vsak slučaj... Ali pa tudi ne, kolikor se poznam

. NO, bomo videli, do tam je še (upam) dolga, hehe.