čer punce!
smrketa, je teknilo kosilo včeraj? verjamem da ti je pasalo da ni bilo treba kuhati... jaz bi tud kam tko šla, pa moram kar sama
. kar naj se prirpravlja pri tebi, ampak fuuuul počasi, sej imaš še nekaj časa pred sabo... upam, da ti kolki nehajo nagajati...
carmik, čestitke za uspešno narejen izpit
boš videla, ti trije tedni bojo pa tudi hitro minili, če nav kej prej
ja, 7,2 imam na tešče... zato mi je pa še tok bolj čudno da mi gin.ni nič rekla za dieto,,, kr neki. ah, saj te tri mesece bom že preživela...najhuje mi je bilo navaditi se na hrano brez soli in nič prigrizkov
tak da to bo cel dec.na seznamu, no pa še to v omenejih kol.če bom dojila
aja, fantka so pa meni napovedali, tak da modre črtice lahko meni dodaš, da ne bo vse roza
2.mami, menda so to mejo zdaj malo spustili, zato ta razlika... koksem imela jaz pred leti ne vem, ker mi niso v materinsko vpisali, sem pa tudi bila na dnevni kliniki in je bilo ok... vem pa za zdaj, da ostale so mi lih tko rekle da čudn da ni nič rekla...
je bil pa to rezultat po testu z 50g glukoze... mah sej sekiram se ne več, ker sem se na dieto navadila pa itak sem se preveč zredila in bo šlo mogoče malo manj gor
že prejšnjič sem se za 20 kil zredila... sicer z ločevalno šlo vse dol, ne bi pa rada pristala na 30 kil viška
sem bila na dobri poti...
pikica32 in 2.mami, hvala za razlago