ful zanimivo, da se vam tolk pozna. ker men se res ne pozna čist nč, razen špeh ker sm nehala tečt, se je mal bolj začel kazat na buhiju :). v osnovi pa nč, čeprov je to moja druga nosečnost. sicer sm vesela da je tko, ker čimdlje se bo dalo skrivat, čimboljš. pa ne da bi me bilo sram al pa kej, ampak nekaterim ni treba vedt, pa še nč se ne veselim vseh teh vprašanj in še najbl se ne veselim božanja trebuha. pri prvem sem se še pustila, zdej se bo pa treba mal zavzet, ker je to moj osebni prostor in nima to folk kej pipat :)
titi, tud js bi se šla pokazat ja, nobena krvavitev ne more bit dobra, pa še živčna ne boš več.
js pa fuuul ne maram teh pajkic in to, ker nimam postave za pajkice, sicer dolge noge a velika okrogla rit :). niti ne vem kje sploh se kup kake fajne, zdej me že neki ma, da bi probala s tem, pa pojma nimam kje kej majo. sploh všeč so mi te, če ste že vidle, ki zgledajo kot neke jahaške pajkice. te bi probala, pa vidla kako bo to na men :D
glede otrdelega trebuha sm js že vse pozabila kako zgleda. nimam zgleda še nč problemov, če ne vem :). edino špika me včasih, ampak to vem da je normalno za spremembe v buhiju.
glede dojenja pa tako kot sem rekla. tista ki je lahko dojila, in tista ki se je potrudila, zgleda ni doživljala takih muk kot sem jih jaz. ampak dovolj o tem, sem se že prevečkrat kregala zaradi tega in v živo se bom še vedno, z vsakim ki ne more mimo svojega prepričanja. :)
mate pri vas tud kej miklavža? pri nas že en teden prej začnejo po vasi hodit parkeljni in strašit otroke, morjo molit.. včeri so bli pri nas, je blo hecno. tamal se mi je tresu kot da je ne vem kaj, pa jih niti videl ni.. jao, bo še dolg teden. pol ko so starejši je to ful fajn, mal strahu, velik adrenalina.. zdej je pa naš res še mal premali.. no, vsaj darila so v ponedeljek, to bo mal boljš pol :))
lahko noč