Lepo pozdravljene vse skupaj!
Pridružujem se vam na tej strani, ker tudi jaz pričakujem
, rok pa imam 5.6.2012 (druga nosečnost in imam 35 let), tako da verjetno spadam k tej temi... na ringaraji sem kar pogosto, prebiram pa rada razne teme v zvezi z nosečnostjo. Sem pa ful vesela, da sem našla tole stran, da kaj počebljamo o istih/podobnih težavah
.
Tako bi vas vprašala - če se je morda kateri zgodilo kaj podobnega.
Obiskujem telovadbo za nosečnice - ob torkih (prej sem hodila na aerobiko, tako da je to lepa izi varianta razgibavanja za mene), drugače pa tudi poskušam biti čim bolj aktivna. Hodim na daljše sprehode, ker mi zelo paše sveži zrak. Seveda sem prej utrujena kot po navadi in pazim, da ne pretiravam... v glavnem včeraj smo imeli telovadbo in zadnjih 15 min. vadba poteka na tleh v ležečem položaju. Proti koncu sem začutila da se mi dviga kislina (jedla sem cca 2 uri pred vadbo) in ni mi bilo nič preveč čudno, saj sem v prvi nosečnosti imela kar precej težav okrog tega, samo se mi je čudno zdelo, da je tako hitro. S težavami sem zdržala do konca. Ker imam do doma cca 15 min hoje, grem rada peš, nasproti pa mi pride ali sin (naj še to napišem, zlati fant moj Žiga, star 13 let in ves navdušen nad novim pričakovanjem) ali mož, toliko da nisem sama. Včeraj je prišel sin, meni pa je že bilo tako slabo, da nisem mogla narediti niti koraka več... takoj je poklical moža, ki naju je prišel iskat z avtom. Doma sem bruhala kot vidra in tudi drisko sem dobila... grozno
. Dobesedno nisem vedela kaj naj držim v školko.
No, po tistem resetiranju, ki je trajalo cca 10-15 min sem se počutila čisto normalno
In danes sem kot ribica
. A se je kateri kaj podobnega zgodilo? Mislim, da če bi bila viroza bi izgledalo malo drugače...
Pika