Najprej en lep pozdrav vsem starim in vsem novim, zdaj nas je pa že kar nekaj!!!
Čeprav se skoraj niče ne oglašam vas redno spremljam, sicer pa verjetno si predstavljate kako je poleg devetmesečnega kobacaja še kaj napisat; sicer je zelo zelo pridna in si lahko samo želim, da bo tudi drugi tako, ampak vseeno ti vzame kar nekaj časa...
PRALNE PLENICE-mi jih sedaj uporabljamo in jih ne menjamo, tako da jih bomo tudi pri drugem.
Prednosti:
-vnete ritke ne poznamo
-ker ni vnete ritke tudi kreme ne uporabljamo in s tem nepotrebnih kemikalij
-dolgoročno cenovno ugodnejše od tistih za 1x uporabo, sploh sedaj ko bodo iste prišle v poštev še pri drugem, kljub nenehni uporabi niso sicer več kot nove ampak jim čisto nič ne manjka
-pranje je čisto enostavno, peremo na vsake tri do štiri dni, na začetku prvih par mescev mogoče pogosteje, imamo en koš za smeti na balkonu s pokrovom, kjer plenice zbiramo in jih potem samo vržemov stroj, brez splakovanja ali karkoli, se zelo lepo perejo
-imamo racman in štorkljo, čeprav sem z racmankami bolj zadovoljna, in na pritiskače!!!, ježki se znucajo,skratka ne držijo več kot bi mogli sploh če jih bo še sedaj eden uporabljal, čeprav so na začetku bolj praktični, ker se dajo lažje zapet; sem na začetku kupila pol pol pa sem poslala naknadno one z ježki nazaj v racmana da so mi našili pritiskače...
-hmmm, če vam povem da je bil mož ko sem jih kupovala zelo zelo skeptičen in je vse skupaj z zadrkom jemal, pa komentiral da kak bo zdaj to zgledalo, da bomo pa mi verjetno edini, ki bomo prali ipd., zdaj pa je on največji promotor pa še mene vmes okara, ko ima ono za 1x gor!!!
-imajo pa v racmanu pakete za probat-poglejte na njihovo stran!, če nisi zadovoljen vrneš in plačaš neko malo obrabnino, drugače pa jih normalno kupiš, tiste ki ste v dvomih se splača probat
Slabosti:
- ko kam gremo imamo s sabo tiste za 1x uporabo ampak razgradljive, ki ne vsebujejo gela da bi dražil kožo (DM-ove babylove nature)-zelo zadovoljna
-sedaj ko punčka že konkretneje lula jo moram pogosteje previjat kot v onih, ker pač nimajo take kapacitete kot one, ampak saj noben si ne bi želel biti pol dneva v polulani plenici, tako da mi ni problem, ponoči pa iz istega razloga vseeno uporabljamo one za 1x uporabo da je ni treba budit in previjat...
VOZIČEK-mi imamo mutsyja 4 rider, zelo zelo zadovoljna, zelo okreten in lahko vodljiv voziček, za praktično skoraj vse terene... bomo dokupili baby board za starejšo, sem se pa že dogovorila da bom imela prvih par mescev sposojen voziček za dvojčke, ki se ga da kombinirat tako da imamo gor košaro in športni del-pri nas bo poletje pestro
PREGLEDI-morfologije še nisem imela imam 17.2., gibe pa čutim že lep čas, sem jih začutila dosti prej kot v prvi nosečnosti, vsaj kakih 5 tednov prej, na nuhalni pa vse ok, skoraj identični rezultai kot v prvi nosečnosti...
Hmmm nekaj sem se razpisala, več pa spet drugič, ko si bom spet vzela čas!!!
Lep pozdrav vsem!!! Uživajte nosečnost in božajte bušije!!!