Dan dan!
Danes malo lažje diham, ker sem včeraj spet odkljukala en izpit.....rezultatov še sicer ne vem, ampak sem pozitivna da bo pozitivno
......še 4 in končam z prvim letnikom
Počutje - odlično, zaprtje, zgaga, razne bolečine me za enkrat pustijo pri miru!
Kg-ji - +1,5
Brcike - močnejše in pogostejše - enkraten občutek
Pleničke - sem pamperspleničarka in bomo tudi zdaj na pamperskah kot pri prvem (samo tako za info tiste iz Lj in MB, ki jih boste uporabljale imajo v eLeclercu cca 2x na mesec akcijo ekonomsko pakiranje in je cena na pleničko enaka kot če kupiš hoferjeve, muellerjeve ali dm-ove)
......... ja vse smo preračunali
Za umivanje ritke pa jaz prisegam na toto baby soft krpice - suhe krpice, ki jih navlažiš z vodo, ko je treba pa na brzino pa so pač aktualni robčki za ritko
Trebušček - mažem ga z navadnim olivnim oljem ali afroditinim makadamija
Žile - meni grejo dosti bolj na živce žile na moji levi nogi kot strije na trebuhu - od kolena proti notranji strani se prav fajn vidi ena velika, ki še ni izstopila in en kup malih žilic.....si bom mogla nabavit preventivne kompresijske nogavice, sam moram počakat na plačo, ker sem trenutno bosa, so pa skoraj 40€ - pač vejo kje zaslužijo....
Eno vprašanje imam. Ker vem, da nas je kar precej z majhnimi otročki me zanima, a že kaj razmišljate, kje bodo vaši navihanci, ko boste na porodniški; doma, v vrtcu, vartsvu,...?
Pojma nimam,....doma, pri babici, pol bomo vidli kak bomo shendlali vse skupaj in če bo kriza bo šel septembra v vrtec......
UZ - ga ne naredi vsakokrat,....na začetku mi je merkala hematom je bil vsakokrat UZ, nazadnje mi je samo srčka poslušala,...za naprej bomo pa vidli......v 1

je malega kar dosti gledala ker je bil na ritki in je preverjala če se je obrnil, nas je pa itak hecal, ker se je cel obračal čisto do konca, sem bla naročena v 38t na CR, pa me na sprejemu pregledajo in glej ga falota se je v treh dneh obrnil okoli in okoli
materinska šola v mb (porodnišnica) - tudi ni obvezna, sploh če partner nima namena bit zraven pri porodu, je pa kar dosti koristnih informacij, sploh za prvorodke, pa če želiš EA ti dajo tam dosti info in tudi kontaktne podatke kjer se dogovoriš za preventivni pregled, ponujajo pa tudi akupunkturo proti bolečinam......
Porod - če bo vse po sreči naraven brez kakih olajševalnih okoliščin - EA, akupunktira...... tega 100000000% nebo, kaj se bo pa na koncu zgodilo in kako bo potekalo pa nihče ne ve.......

v 1

mi je dala sicer neko inekcijo za mehčanje materničnega vratu, pa me je opozorila da me bo "malo" odneslo, bla sem zadeta ko

, sam bolečine ni omililo..... po moje podobno ko maska......
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen
mela sm masko. samo to nč ne omili bolečine, samo zadeta si in ti je mou bl vseen kot sicer protibolečinskega pa nič. joj jest kumej čakam da grem spet
Dobrodošle nove!
Čestitke vsem za uspešne preglede, brcike in pridnim študentkam za opravljene izpite! Odštevamo do morfologije - še 13 dni
Lep in ne preveč mrzel dan vam želim, primorke primite se da vas ne odnese