Hej, hej!
En topel pozdrav najprej!
Včeraj imeli MF in je vse v redu. Človek kar še boljše volje rata.
Smo izvedeli tudi spol, ki pa je tokrat drugačen, kot je bil napovedan na NS. Še dobro, da sem uspela od takrat do sedaj vse zadržati zase, sedaj pa ne vem, kako mi bo vnaprej uspevalo, me že in še vedno jezik srbi. Mami sem že povedala.
Itak je vseeno, kaj je, ampak ko je izrekel in pokazal, kaj vidi, me je preletel tak val sreče, da je joj.
Saj bi me po moje tudi, če bi rekel nasprotno. Vam povem kak dan, teden kasneje, da še malo v sebi pretenstam in najprej svojim realnim malo raztrobim, čeprav sem vsem rekla, da ne bova noboenemu povedala. Eh, kruhek moj zarečeni ... Sicer se pa veliko bolje počutim v primerjavi s prvimi tedni nosečnosti, ko sem bila vsa nekam potučkana. Brce me mirijo in čas, ki lepo napreduje, ene stvari sem pa predelala v svoji buči (vrstni red otrok, pozornost, pravičnost itd.).
Za seznam: Sem vam pa v enem od prvih postov obljubila, da vam razkrijem po par pregledih svoje pRRavo ime, ki ga bom uporabljala vestno od naslednje objave naprej. Kale, lahko me, prosim, kar popraviš na seznamu. Gromska sem.
Naslednji pregled imam pa 13. 3. - en dan po gregorjevem, našem prazniku zaljubljencev.
Me pa marca čaka tudi cukr test. Nisem vedela, da so sedaj (po dveh letih) tako poostrili, da je treba spit 75 ml tiste sladke limonade brez limone
, pa čakanja 2 uri in trikrat pikanje. No, bomo preživeli - itak!
Lepo bodite v svojih gnezdecih!