Zdravo
,
Se kar pridružujem tistim, ki vas je v drugo strah... tudi mene malček stiska v trebuhu ko se spomnim... apak vem, da sem čakala da bo huje kot je dejansko bilo. So me mamice ki so že rodile prestrašile, tako da niti nisem vedela kaj točno bo. Sedaj vem, pa niti me ne skrbi samporod ampak kar sledi (precej bom sama z otročkom, pa me bolj skrbi da me ne bi doli preveč bolelo in peklo ob potrebi... prvič je bilo kar boleče)
Kar se dudic tiče pa - moj prvi sin ni hotel druge kot okrogle. Kaseneje se je navadi na Nuk, prva dva meseca pa ni bilo šanse. Najbolj pa priporočajo ortopedske oblike (Nuk, Nuby - imajo obe obliki, tudi Avent so zdaj neke nove ortopedske, so pa ful drage...). Jaz sem že za vzorček od Nuka kupila.
Ostale stvari, ki smo jih že kupili:
10x tetra pleničke, tetra krpice, vložke, duda, toplomer za v vodo, 1x flaško za čaj, 3x pajacke, 5x body benkica, 5x žabice, 1x komplet, 1x jopica, voziček+ lupinico+ vse kar spada zraven
.
Jutri greva pa še v Ikeo pogledat postljico, komodo in omaro.
Upam, da ne prehitemvam preveč, ampak pri prvem smo vse zadnji mesec kupovali, jaz pa sem bila čisto na koncu z živci in z močmi. Sedaj se mi zdi, da bo tako dosti lepše in prijazno predvsem do mene...
sem se posvetovala z mojima fantoma in sta se lepo strinjala
. Kaj pa drugega...
Tako da predvsem mogoče dober nasvet za punce, ki rodite prvič - ni lepo s tistim trebuhom hodit po centrih in iskati kaj rabimo...
Lep potzdrav vsem skupaj,
Pika