Ojla so
!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in dobrodošle na novo pridružene!
Dolgo se nisem nič oglasila, ker je bilo stalno nekaj - če ne služba in vsakodnevne obveznosti, pa kakšni rojstni dnevi in skakanje gor in dol, zvečer sem pa potem dobesedno dol padla!
Tako da sem ta vikend malo preletela kaj se dogaja na forumu in ker sem končno tudi frej, sem rekla, da tudi jaz malo napišem.
Danes je tudi zame en tak čuden dan, bo najbrž res krivo vreme in luna. Sem pa ugotovila, da zatekam samo ob luni. Prejšnji vikend sem imela noge tako zatečene, da niti stat nisem mogla, slabo mi je bilo in glava me je tako bolela... Joooj, kot da bi mela najhujšega mačka! Tako sem bila primorana celo soboto in nedeljo preležati, v ponedeljek pa se je stanje počasi stabiliziralo. Ampak sem za vsak slučaj klicala svojo G, ker me je zanimalo njeno mnenje zakaj je tako, je rekla naj se pridem pokazat. Sem dala vodo in so ugotovili, da je vse v mejah normale, da je bilo po vsej verjetnosti malo preobremenjenosti in pa luna. Včeraj sem spet zatekala, tako da sem zopet namakala noge in počivala, danes pa ne duha ne sluha o tem. Sicer na splošno nimam nobenih težav, spim odlično, ponoči grem mogoče enkrat na wc, edino
brca tako močno, da včasih že kar zvezde vidim, če me zadane v rebro ali kakšen drug organ
mina88, sem pogledala video - ful hudo in bo vsekakor prišlo prav!
KajaNagaja, v soboto sem kupila dva paketa mrežastih hlačk št. S v Tosamini trgovini v Domžalah. Vidim pa, da jih v spletni trgovini nimajo v ponudbi.
Mene še vedno tako zgaga peče in najbolj me boli pod rebri in v žlički. Nekje sem prebrala, da naj bi se
v 36t začel spuščati in naj bi pritisk popustil, sedaj sem v 37t in še vedno nič... Ima morda še katera te probleme? Sicer imam prvi CTG šele čez en teden, kar se meni zdi že malo pozno, zdravnica pa pravi, da se malemu še ne mudi, kar mi po svoje tudi čisto odgovarja
No, tole je nastal že cel roman, tako da bom zaključila. Božajte trebuščke in uživajte!