Najprej iskrene čestitke Nives28 ob rojstvu hčerkice
, ter dobrodošla ursaosh.
Končno bom lahko malce več aktivna na forumu. Od petka sem na porodniški. Moram povedat, da mi je fuuuuuuul čudno, ko se zjutraj ne rabim vstat in iti v službo, ko lahko še poležavam, ko se moj odpravlja. Sem mela malo krizo prve tri dni, zdaj sem pa že ok.
Danes sem dobila odločbo iz CSD-ja za porodniški dopust, je blo to ful hitro, glede na to da sem šele v sredo oddala.
(Sej vem, fuuuul sem hitra.)
Kar me mantra je, da ne smem nikamor it, da moram bit doma in ležat v postelji, tole mirovanje sploh ni zabavno. V četrtek mam ginekologa in ga bom vprašala, kako dolgo še moram met to mirovanje, ker ni niti malo zabavno.
Sicer se pol vedno spomnim nate LeJo, ki si bila tako dolgo v bolnici, in si pri sebi rečem - nikar se ne smili sama sebi, kaj pa če bi mogla tako dolgo ležat kot LeJo. Ob enem ti moram reč, da sem fullll vesela zate, da ti je končno uspelo nakupit cotike, ter da ti je vsaj malo uspelo uživat v gnezdenju. Kar se pa oken tiče, pa pleskanja, se pa ne sekiraj. Kot vidiš, se je večina stvari kar sama uredila, bebika je ostala not in se ji očitno nikamor ne mudi
, ti si lahko nakupovala,... ostalo pa sploh ni pomembno. Verjamem, da bo na koncu vse tako, kot si želiš, tudi okrog poroda se ne obremenjuj preveč, če si do sem zvozla, boš pa še finish prevzola. Mej v mislih (meni tole ful pomaga, da se ne obremenjujem) - ven mora prit, če so vse pred tabo zmogle, boš pa še ti.
Zunanji obrati - vidim da niso bili nekaj uspešni. Punce glavo gor. Probale ste, če dojenčke noče pač noče, mu že tak paše. Jaz jim še kako vrjamem, da je dosti bolj fajn sedet na riti,kot pa bit obrnjen na glavo.
In tudi jaz pogrešam noelino . Upam, da se kmalu javi, z veselimi novicami.
LP