writing-img

RE: Prvi otrok šele po trideset__em letu

clock-img

05.10.2011, 20:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

ampak ne mi rečt, da so za vse idealna leta okoli 20 leta. Za jajčeca že, sam za večino ljudi pamet in miselnost ni.

Ne pravim, tako pravi samo statistika. In če bi se odločali pretežno po njej (in ne po svojih zmožnostih in željah) verjamem, da bi bil končni skupni rezultat bistveno slabši od današnjega. Sicer bi bila verjetnost, da zagotovimo zdrave potomce in reprodukcijo večja, a socialno zadovoljstvo bi bilo manjše - predvsem za ženske. In s tega vidika je oslanjane na statistiko - zanič.

clock-img

05.10.2011, 20:50

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Ne, vgnezditvena krvavitev sicer ni nič nevarna in ni redka, vendar večina ne krvavi sploh.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
A resuser posted image ??Ma sem očito res za luno ampak res nobene ne poznam ki bi krvavela kao ob vgnezditvi ...bo očitno res treba probat še tretjičuser posted image

clock-img

05.10.2011, 20:53

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne mislim, da je pogosta - samo da ni tako redka, da bi bilo to kaj bolezenskega - baje nekatere zakrvavijo, jaz poznam samo 1, ki se ji je to zgodilo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.10.2011, 13:08

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Če je bila vgnezditvena ali ne ne morem rečt 100%, ampak pri sinu je šlo za roza izcedek, sedaj v tej nosečnosti pa rjav. Pri obeh pa kak teden pred testom.

clock-img

06.10.2011, 13:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pelin, si prepričana, da veš, kaj je vgnezditvena krvavitev?user posted image S samim odnosom, ko se one vgnezdi, to nima ravno veze....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

04.01.2012, 10:21

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Kljub težavam, ki jih imam zdaj, bi se še enkrat enako odločila , ker prej ni bilo pogojev. Ni bilo tudi nikogar, ki bi nama kadarkoli kakorkoli pomagal, je bilo prej vedno obratno.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem