Jz sm se v času zanositve še ukvarjala z ugotavljanjem ovulacije, tako da sm mela 15.10. prvi dan zadnje
, potem je test pokazal ovulacijo 29. in 30. 10, tako da takrat enkrat sva oplodila jajček. Moj je mel ravno "pestre" dneve, ga je žural in seveda pil pivo, tako da sem se norca delala s kvalitete njegove sperme, da ".. s to vodo pa ne boš nič naredil.."
No in glej, ko najmanj pričakuješ se pa prime
Meni bo ta vikend prijateljica prinesla svoja nosečniška oblačila, pol bom pa vidla, kaj si bom mogla še dokupit. No, spodnje perilo vsekakor, ker to se pa ne posoja, vsaj jaz tako mislim.
Moj si dejstvo, da bo postal očka ni postavil kot projekt, je pač človek, ki se sproti uvaja v spremembe, se pa zaveda, da življenje ne bo več tako kot sedaj. Tud jaz sem odločene, da ga ne bom zapostavljala in ga bom aktivno vključila v vzgojo otroka. Ne tako kot nekatere (poznam primer), "bom jaz, ti ne znaš". Če bom otroka navezala nase in vse hotela opraviti sama me bo "pokopalo", tako časovno kot živci. To bo sicer zame preizkušnja, saj do sedaj nisem prosila za pomoč, razen, če res ni bilo nujno in sem vse raje opravila sama ("jaz znam najboljše"), tako doma, v službi, kot med prijatelji. Raje sem sama naredila, kot da nekomu najprej razlagam, potem moram pa še popravljati za njim, ampak bo treba zamenjat taktiko, k drgač me bo res "pokopal"
Komej čakam vikend, ker med tednom se sploh ne morem odpočit, vsak dan po službi imam še kakšno zadevo za uredit.