maat držim pesti za vaju!
vrjamem, da bo vse ok
julji
za super rezultate
iwa, vodnarka
moj pa praznuje 30-ko v sredo, sestra 30-ko čez 2 tedna...
mene 30-ka čaka čez 3 leta
amyz js se barvam na 3 mesece...tko, da se temu verjetno ne bom izognila, ker se pol preveč vidi narastek
sem pa bila pri frizerki glih pred 2 dnevi. moja frizerka je v 5m nosečnosti in glede na to, da dela v frizerskem salonu in da mora vohati une barve vsak dan, pa ji G ni omenil nevarnosti...se tudi js ne sekiram, saj se tudi ona barva
prehrana: že nasploh ne maram suhih salam kot je ogrska, pršut, bunka.......konzerv se že tako raje bolj izogibamo, ampak vseeno pride kdaj dan ko se mi lušta gavrilovič pašteta
...nasploh pa se trudimo jest zdravo: imamo predvsem domače meso (iz štajerske) in na jedilniku obvezno veliko zelenjave in sadja. pa ne da se trdum jest zdravo zaj samo zaradi nosečnosti, ampak nasploh, ker se mi enostavno to zdi pomembo že zaradi preveč hrane na tržišču, ki te sam napihuje in redi. moram priznati pa, da se tudi pri nas kdaj pregrešimo z kakšno pizzo, pomfrijem in burekom
nina166 za keglove vaje ni nikoli prepozno
šele zaj sem videla, kaj sem napisala včeraj:kegljeve
sem verjetno na keglje mislila
vegi, počakaj, te bom po porodu prašala, če ti kej uhaja
IZVIRNO SPOROČILO: TinKkara
Je mogoče še katera od vas v 16em tednu in ji še ni bilo potrebno kupiti novih hlač????
1. nosečnost sploh nisem potrebovala nosečniških hlač...svoje stare sem pa komot nosila zihr do 20t...tako, da boš mogoče kot js: kipnila kr naenkrat
ohh, to depresivno vreme danes....šele ob 16h se je prikazal sonček, tko da smo glih sončni zahod vidli, vsaj to
sem včeraj malo brala na med. over in ugotovila, da imam očitno
močno močno vnetje spodaj-saj imam že svetlo rjav izcedek in čudnega vonja
a ima katera podobne težave? dr. Pušenjak priporoča neke vaginalne tablete-me zanima katere so res najboljše-če jih kera od vas uporablja??? jutri moram obvezno v lekarno, ker je že tako nadležno!
a kera bere knjige?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦