jutro!
Kratka wiiii! čestitam za
super, da nas je vedno več. Bomo lahko več klepetale
Ta "prehlad" je lahko samo od nosečnosti. Poskusi si skuhat ingverjev čaj, pa fuuul C vitamina pojej (pomaranče, limone, mandarine, kiviji), pa bo. Čene pa pejdi spat. Meni to bol pomaga, kot karkoli drugega
Aria79 čestitke za dobro opravljen pregled in me veseli, da je s pikico vse v najlepšem redu
kolko si pa zdej noseča?
*bobika* js bom bla lih v 9tednu (8t5dni) ko bom mela prvi preegled, tko da se bo že vse lepo vidlo. Ampak sm vprašala, da kako to, da šele takrat, pa je rekla, da je to normalno in, da itak pol mam še 3-5tednov za se naročit na ns, tko da...ji vrjamem na besedo
js tudi že komaj čakam prvi pregled, pa je tudi čez komaj čez 4tedne
pa dobro, bo šlo hitro itak so prazniki in še ful dela mam, tko da se ne sekiram pretirano
js sm pa danes tko dobre volje
ceučas se mi smeje
malo je zaradi vremena, kr je KONČNO nehalo deževat dosti pa tudi zaradi tega, kr mi danes ni nič slabo. Jogutri so zakon
sva pa že včeraj zvečer z
izbrala voziček
na netu sm našla ene 4, ki so mi fuuuul lepi in on je od teh reku, da njemu sta 2fajn, tko da jih bova šla v kratkem pogledat in pol tudi kupit
komaj čakam. Sej vem, da se vam mogoče zdi prehitro, ampak itak, ko ga prineseva domov, ga ne rabiva takoj sestavit in tudi, če bo kej narobe (kar sm 1000%, da NE bo), je lahko še vedno za naslednjega
, tko da...pa še zdej so v akciji, tko da 400€ prišparaš
ala punce grem js. Se še kej pol javim
< Sporočilo je popravil crtek -- 13.12.2011 9:02:08 >