jutro punce!
Zen-a
to mi je pa tako grozno slišat. Prou zmrazilo me je...upam, da se hitro pobereš in v nov boj
Anonimna
točno to sem imela v mislih
hvala.
js ostajam tukaj! še vedno bom urejala seznamček in klepetala z vami. Mi je nekako bol simpatičen ta forum. FB-ja ne maram preveč
znaki: na momente mi je ful slabo, recimo, če pojem kej res sladkega (tipo včiraj kremšnito - mi je prou obrnlo) in recimo napolitank pa kakava sploh ne morem več jest, ker mi je ful presladko, danes sm hotla za zajtrk ene piškote jest, ki jih sicer obožujem, pa sploh niso meli pravega okusa...meni so se zdeli pokvarjeni, moj
pa je reku, da so super. Buuu...čene pa sm nooooonstop žejna in spijem nenormalne količine nesladkane limonade, tko da moj
pravi, da bo bankrotiral zaradi limon
do zdej mi gre fuuuuul vse kar je kislo in slano, ostalo pa sploh ne
če spada nespanje med zanke
, mam tudi to. Vsake 2ure se zbujam za na wc, pol ko pridem nazaj me fuuul zebe in se sploh ne morem segret, da bi lahko zaspala, ko pa se končno segrejem, morem it spet lulat in pol cela procedura jovo na novo
bo že, samo, da pikica pridno raste pravim js
sm pa včiraj na eni strani našla 3D animacijo rasti plodka po tednih...prou do solz me je spravlo, ko sm vidla kašni mičkini črvčki so zdej...prou si ne morem predstavljat
srečki sigurno nisi mevža. Zase vem, da sm sicer ful močn karakter in me res zelo redko kira stvar iz tira spravi, ampak zdej par dni, ti lahko povem, da mam dosti bol nakodrane živčke, ful hitreje se razburim, in valda tudi takoj pomirim, za nič se začnem jokat (al od žalosti al od veselja), glede tega kako se počutim: dopoldan fajn, mam tudi precej energije za kej nardit (če bi blo lepše vreme bi blo še bolše, ampak ne moreš met vsega, ne?
), po kosilu pa kot, da me je zgazu vlak, proti večeru pa spet super. Ponavadi mi je dovolj, če se za kšno urco tm okoli 2-3h uležem pa malo dremam al kej berem, pa sm takoj ko nova. Ampak sm se odločla, da se sploh ne bom obremenjevala. Ko mam energijo, bom nardila čimveč, da bom pol lahko malo bol počivala pa se sama sebi posvečala, ko se mi ne bo nič dalo. Se mi res ne zdi vredno se neki forsirat. Bo že bolše.
ala uživajte in božajte bušije