No, da se še jaz malo javim danes.. Sem še vsa izčrpana od včeraj
Moja tamala je včeraj imela grozen večer in jaz z njo.. Zbudila sem jo malo pred 18h, da jo previjem in nahranim, kar je tudi uspelo in okrog 19h smo podrli kupčka in je praktično zaspala na rokah.. Sem vstala iz kavča kjer sem jo dojila in malo še hodila po stanovanju, da je utrdila spanec in jo potem položila v posteljico, kjer je zaspala.. Čez 20min pa GROZA!! Kar naenkrat je pričela vriskat in tulit.. Sem skočila do nje v spalnico in jo poskušala z dudo potolažit, ker sem mislila, da je morda kaj sanjala pa se je samo ustrašila in ni pomagalo.. Ji držim dudo v ustih ona pa vriska, tako, da so mi skoraj bobenčki počili
Jo dvignem v naročje in grem nazaj v nevno sobo na kavčin jo pestujem, zibam, prislanjam čisto k sebi, jo privijem z glavico na moje prsi, ona pa neutolažljivo joka.. Vsa zaripla, rdeča v obraz, potna, krili z rokicami in nogicami.. Prava GROZLJIVKA, res!!! Pa še sama sem bila.. Jokala sem skupaj z njo.. Ko se je vsaj za polovico umirila sem ji ponudila malo čaja pa ne vem če je 5ml spila pa baje pomaga samo pri blažjih krčih, tj so pa bili kar pošteni- do sedaj še NIKOLI tako močni!!!
Ko je po 15min krč popustil pa ubožica zaspi in dremucka in vmes žalostno stoka kot bi mi želela povedati: mami, mene buba bušček, ne morem več
Čez 5min pa jovo na novo in vse tako do 21h (celi 2 uri).. Od 21h dalje je bil mir- sem rekla končno, da je mojo rožico nehalo bolet!!! In ko sem že mislila, da je vsega konec, jo ob 22h spet primejo pošteni krči in so jo držali skoraj do 23h.. Je prišla še mami mimo (je delala popoldan do 21h) in mi prišla pomagat.. Sva jo umili, preoblekli, nahranili in tamala je ob 1:30 po dolgem boju, vsa utrujena zaspančkala vse do 7h.. Boga moja miška
Danes pa so jo vetrovi mučili med 14-16h.. Med 16-17h pa je bila sitna od utrujenosti in nikakor zaspat.. HB je ob 17h zaspala in sedaj pridno spančka!!
Me je pa že sedaj groza kako bo čez 1h, ko jo zbudim- spet sem sama
Upam, da danes ne bo imela krčev, vsaj ne tako močnih..