IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Jaz mojo tamalo tudi skozi dojim na 3-4 urce, odvisno kdaj se zbudi.. Po potrebi jo tudi sama zbujam, ker zna bit velika zaspanka..
Pravim samo, da se lahko zvečer ponudi AM, da otroček dalj časa spi, da si tudi mamica odpočije!! Ker jaz roko na srce, ne bi zdržala več kot 1 teden, da se mi otrok ponoči zbuja na 2 urci
Da lahko poskrbim za svojega otroka, moram biti tudi jaz vsaj malo spočita!!! Čez dan jo pač dojim, zvečer jo nahranim ob 24h in tamala spančka do 6h, tako, da je ponoči tudi ne zbujam.. Tako se tudi jaz vsaj 4-5urc ponoči naspim in je tako drugi dan vse lažje
kimica86- ne morem, da tega ne bi komentirala- ni pravilo, da bo

po AM več spal (recimo ponoči)! Naši mali dodajam cca. 1teden zvečer AM, pa spi 3-4ure in nič več, ravno toliko je spala izključno dojena. Pa čez dan nič ne spi in ponoči poleg teh 3-4ih ur, mogoče samo še 2. Pa vzdržimo! Kaj pa bi naredila, če se ti bo začela zbujat na uro ali dve, ko praviš, da ne bi vzdržala?!
Enako se tudi ne strinjam glede čokolade in redkega mleka in MOČNO priporočam branje
teh člankov. D3 - a vam pediatri niso nič povečali dnevne doze glede na težo

? Naša je imela na pregledu malo manj kot 4kg in nam je P predpisala 4 kapljice/ dan
beti1 - hvala za info glede nakupa kapljic v It.
Mozarta za dojenčke sprobavamo danes preko youtube, mogoče je naključje, a prejle se je res umirila pri teh zvokih, Od nosilk imamo Sleepy Wrap- se sicer umiri in tudi zaspi noter, a ne za dolgo (recio za pol ure), da bi jo spečo odložila, pa ni variante, se takoj zbudi. Bom pa še ustrajala, saj tako vsaj kaj naredim z eno roko
Lp