IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Naša žal zadnje 14 dni, ko z obema rokama tlači vse v usta, prioritetno uporablja roki za to da vleče dudo ven.
Uporabljamo jo samo za uspavanje in gre sedaj spat velikooo težje.
Smeji pa se ta otrok res skoraj cel dan. Sploh meni, tako da ne vem, a je na meni kaj smešnega al kaj...
Pod to se pa še jaz podpišem
Tamala je prej tako lepo zaspančkala z dudiko, ki jo je pomirila, sedaj je pa noče več.. Se začne z obema rokicama šlatat po obrazu in tako vrže ven tudi dudo ali jo pa kar izpljune ven kar v loku, da duda poleti
Jo pa potem pustim pri miru in nekaj časa še sama gobezda v posteljici, se pogovarja in igračka z rokicami in v roku 10-15min sama od sebe zaspi

Tudi, če malo začne sitnarit, jo kar pustim.. Ker naša hoče doseč svoje, da jo dvignem.. Prav začutim po njenem glasu in obnašanju: 1x joka utrujeno in žalostno, lih da bo zaspala, potem se pa spomni, da še vedno leži in je se mora sma uspavat pa se zader 3x in cela iztegne (rokice in nogice, postane kot deska) in tako se ponovi vsaj 5-6x.. Na koncu po 10min, ko nič več ne slišim, jo grem pogledat in spi.. Pa jo samo še lepše pokrijem, ker se zaradi vrtenja na pol odkrije in to je to
Smeji se pa tudi na polna usta

Čim kaj rečem, ta se zasmeji

Pa še tiste zvoke je začela vsaj že 2-3 tedne spuščat med smejanjem (na ves glas kot odrasel človek)