07.05.2012, 15:03
1171
Res bo kot en mali vampirček
Samo škoda, ker se mi zdi še prezgodaj za zobke.. Sem nekako upala, da ne bo nič pred 5 mescem.. Tako mejčkena pa jo že zobki matrajo
Jaooo.. 3 tedne??? Potem tudi 3 tedne brez sprehodov.. Grooozaaa
Že ta 1 dan mi je muka, ko jo moram tako gledat, ko diha kot mopsek.. Jaz ji vsako urco čistim noska (razen, če zaspi- sedaj spi že od 12h, torej 3 urce, se pa počasi prebuja, tako, da hitim
).. Jaz pa nimam baby vaca, ampak tisti ročni aspiratorček, ko dam v usta in potegnem.. Pa verjetno ne pomaga tako kot baby vac.. Nekaj pa že.. vedno kaj povlečem ven.. Kot sem rekla, čez dan čistim še s fiziološko, zvečer pa brez, ker, če ne ponoči ne more spat zaradi fiziološke.. Upam, da bo čimprej mimo

Bo pa verjetno prvič probala gh pri 5,5 do 6 mes, ko bomo na morju, ker mi se zdi škoda da ne izkoristim tega, da je tam res vse bio. Ko se vrnem domov še približno 1 mesec sploh ne morem kupit določene zelenjave pri nas, da ne govorim o ribah, mesu. Nobene primerjave. Vse mi je brez primarnega okusa. Vse mlačno in brezokusno.
.
. Mi je končno uspelo doklicat nekoga prijaznega in sodelujočega. Pri nas so šele začeli reševati vloge za vrtec. Mi je rekla, da jo lahko pričakujem v naslednjih mesecih, a jaz nameravam v tem času mlajšega že izpisati. Čeprav še vedno nimamo novega domka.
malo dežurala.. Ko sem jaz zaspala se je on zbudil in preveril situacijo, ko je pa on zaspal, se pa jaz skočila v luft in preverjala kako je z našo rožico.. Bošček moj mali, dihala je kot mopsek
. ti kar naredi po svoje vijolica - ko boš videla, da otroka zanima hranjenje.
že skoraj možgane ven vlečeš