Dan
Ste ble pa pridne včeraj!
Midve sva šle včeraj dopoldne in popoldne ven, ampak sončka pa ni blo, pa kar fajn je pihalo.
No, danes pa sonček sije, piha nič, tako da bova šle kar kmal ven. Spali smo enkratno-od 20.30 do 7.00.
Jaz sem do zdaj Aljano ene trikrat pustila pri mojih starših za kakšno urco. Ni nič jokala, sta bla pa mami in oči kar utrujena, ker je Aljana res zelo,zelo živahna.
Neja, čestitke za drugi zobek!
Mi smo pa včeraj dobili že sedmi zobek!

Vabila za pregled pri zobozdravniku še nismo dobili. Baje ga dobimo okrog devetega meseca. Imamo pa pri nas kar borbe zaradi čiščenja zob. Aljana ne pusti in ne pusti, da bi ji umila zobke. Imamo tist nastavek za prst, pa malo ščetkico, ampak nič ne pomaga. S krpico se ji pa ne upam več čistit, ker me je dvakrat že zelo močno ugriznila.
Petri, glede nahrbtnika ti jaz ne znam nič svetovat, ker se nič ne spoznam na to. Sem pa hotla pogledat albumček tvojega Davida, pa je zaklenjen. A mi lahko prosim pošlješ geslo na zasebna sporočila?
Meni se tudi julija izteče porodniška in grem 10.7. v službo.

Ne vem, kako je z starim dopustom (29 dni). Sem lani junija hotela prekint bolniško in koristit dopust, pa še ni bilo odločbe o dopustu.

No, te odločbe še danes nisem dobila, dopust mi bo pa verjetno propadu.

Je rekla šefica, naj dam prošnjo v pravno službo, pa se bo mogoče kaj ugodno rešilo.

Ko bi se le... Res mi ni fajn, da bom mogla ravno sredi počitnic nazaj v službo.
Tia ima pa nov avatar-res luštkan!

Kako je pa z Demi? Upam, da je vročina padla in da imate zobek!
Miševi, kje si??? Pogrešamo te!