Glede na to, ker ste blond, bom objavila slikice, pravilnega ravnanja 2. Nisve imele posvetovalnice ampak razvojno, kjer Demi tudi zmerijo in stehtajo. ker je fizioterapevtka fil uredu, se potem še 20 min pogovarjave o hrani in o vsem. Petri glede postavljanja na nogice, moraš pazati, da ima cela stopalca na tleh in nogice naravnost. Stolček se uporablja, ko sedijo samostojno. zdaj grem ,k er je tečna
Jessy za hrenovke nevem, ampak ji jo bom jaz dala sigurno po 1 letu, ker so narejene iz samih fuj stvari. Glede Čokolinov, si me prav razumela...grisolino in keksolino lahko, ker so čokolino in ostali fulf redijo. kakor vem debelost ni dedna, ednino, če je okvara ščitnice. tamala moja je tudi rada gledala TV, še zdaj se kaj obrača, če je prižgana. Jaz TV prižgem, ko je dnevnik, takrat gre pa že ponavadi spat. Zdajle je začela jokcat, sem ji flašo mleka dala v roke in sama lepo pije, sem pa še z gazo položila. Ej, sem spet slišala ,eno novo neumnost ali ne? Da se s slinčki lahko marsikaj zgodi, da se otrok lahko zadavi, itd
Grem pogledat kako pije in na kavico...

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!