.
.
. Danes bo verjetno dobiva prvo pikico ? ne vem a bo cepljena? Če bo, bo spet vik in krik.
ima že 6420g, in od prejšne posvetovalnice je zrastla 5cm, vsi so bili začudeni, tako da meri 63 cm. Ampak to ni nič groznega, se normalno razvija, vse je OK, bo pač velika punca. Dobila je prvo pikico nič ni jokala, ker je že prej jokala k da bi jo iz kože dajali. Sva bile pa fulllll pohvaljene, da se pravilno pestujeva in da ni več tok zategnjena. Zategnena je ko jo ima kdo drug, ker jo je strah in je to čist normalno. Sipur proti bolečinam in vročini imave, bove videli kako bo...zdaj še ni nič, sem ji pa že 2 krat sprala in namočila vatko s katero ima zalepljen ubod z fiziološko raztopino. Prvič jo je pediatrinja tudi pohvalila, da je ful lepa punčka in da ima take ustnice za v revijo, pravi, da bo imela verjetno ful hude ustnice, polne in že obrobljene z temnejšo rdečo, tako, da se ji ne bo treba šminkati
.
fizološko raztopino jim našpircajte v sedečem položaju (Demi se v sedečem položaju z druge nosnice kar vzuje voda in smrkel, v ležečem pa vse poje)
če ima orgn zabasan nosek, zgornji način ne pomaga
pomaga pa Just-tova krema Materina dušica, malo jo namažeš na slinček in čez nekaj časa prilezejo smrklji na plano Pri moji je to pomagalo
Violinski ključ, sem upoštevala tvoj nasvet o dajanju kapljic Sabsimplex in stvar deluje
Zdaj ji vsako jutro ji ob 9:00, dam 15-20 kaplic Sabsimplex skupaj s kapljicami AD3 in krči so po parih dneh izginili. Se učimo, hvala ti
.

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!