08.11.2005, 19:09
3782
Dobri učinki zdravila
Jessy katera bo poslala miševi pesmice? Jaz ali ti? Miševi napiši e-naslov. Pesmic je 50, tako da jih pošiljam po delih. Punce mene pa pri [sm=sloncek.gif" border=0> še zmeraj full boli spodaj, k da bi bilo ta prvič. Danes se sploh nisem mogla sprostiti, ful me je bolelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif] Miševi: V Mullerju imajo tudi dvigalo, čisto zadaj. Vprašaj prodajalko pa ti bo povedala. V katerega Mullerja pa greš v BTC ali v center? V BTC-ju imajo oddelek za otroke v kleti, za center pa ne vem točno, se mi zdi da isto v kleti. S toplicami ne bo nič, naš očka ni navdušen nad to zamislijo. Pa še ful je živčen zadnje čase, k so ga prestavili na drug delovni mest, boljše je samo to, da bo prej doma.
Tako, da se zdaj samo uči. Je pa ful jezen na šefa, ker mu ne podpiše papirjev za očetovski dopust
Grem si skuhat kavico...
. Presliši kaj ti drugi govorijo, delaj kakor ti sama veš. Če tvoj malček poje tako malo, lahko je tudi na 2 uri. Naša Demi poje od 100-140 ml, pa se mi zdi, da ji bom mogla začeti že več pripraviti, ker je kdaj lačna že pred 3 urami. Ponavadi imajo v teh mesecih, se pravi okoli 3, od 5 do 6 obrokov na dan. Jaz naši Demi najkasneje naredim za jest okoli 21:30, pa tudi če je jedla ob 20, takrat poje malo manj in takoj zaspi. Ne čakam točno na tri ure ali štiri. Naredi si red, se pravi da bo otrok točno vedel, kdaj je ura za spat. Naša Demi že okoli 20:30 rata tečna, jo položim na fotelj, slečem, se igrave cca 20 min, potem jo umijem, preoblečem in jo dam v pižamico, nahranim in že spi.
Bronhiolitis je pogosta bolezen dojenčkov. V zimskih mesecih je ta v porastu. Preberite si, kaj j...
Simptomi in bolezni

Zbrali smo seznam živil, s pomočjo katerih lahko na naraven način pospešite porod.
Porod
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!