. Prvo v trgovino, potem pa v bljižni lokal na kavico, če ni preveč zakajeno. V lj pa full težijo s tem handligom? K smo lih pri pizzah tudi mi smo jo hoteli danes spečt, pa je še od včeraj ostalo full čuftov, tako da smo pizzo prestavili na jutri. Mi smo bili tudi včeraj v BTC-ju, sem gledala če bom kje miševi srečala, bi mogle kakšne razpoznavne znake nost na vozičkih
Šli smo še na bowling, kjer se je pa Demi čist razjezila, ker so jo hoteli vsi božat, pa za rokce prijemat, pa bolj sem ji govorila da tega nemara, bolj so jo v lička ščipal ali za rokce grabil...potem smo se ne hitro pobrali, ker sem bila jaz že tečna kot
. Grem pogledat Demi k full čudne zvoke čez rito spušča in to tok naglas, da se očka smeji na vsa usta.
za zobek. Pri Demi še zobkov ni na spregled, upam, da jih ne bo tja do 7 meseca. Pravijo, da če jim kmalu zobki zrastejo, so kasneje dalj časa škrbasti, ko mlečni odpadejo in čakajo na stalne
Tako, pravijo. Žani, saj tvoja Aljana je že itak prava dama in se mi zdi, da od vseh avgustovskih otrok zgleda najstarejša. MOgoče zaradi lask tako zgleda. Punce koliko na pogosto menjate posteljino v posteljici. Jaz enkrat na teden
se tipkamo

Bronhiolitis je pogosta bolezen dojenčkov. V zimskih mesecih je ta v porastu. Preberite si, kaj j...
Simptomi in bolezni

Zbrali smo seznam živil, s pomočjo katerih lahko na naraven način pospešite porod.
Porod
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!