), potem pa čez vse še topel, debel kombinizonček in debele nogavičke in ko sem jo pri prijateljici slekla, je bila spodaj čist prešvicana
. Sploh nevem kako bi jo oblekla?
), potem pa čez vse še topel, debel kombinizonček in debele nogavičke in ko sem jo pri prijateljici slekla, je bila spodaj čist prešvicana
. Sploh nevem kako bi jo oblekla?
.
Danes sem opazila, da ima Demi po trebušču in na prsnem košu rdeče pikice
. Sem jo okopala in namazala z mlekom, če ne bodo izginile greve k zdravniku. Saj mogoče je samo kakšna reakcija na majčko, ki jo je imela ponoči oblečeno, upam, da niso kakšne rdečke???
Je pa Demi včaraj zdržala pri očku celo uro, ga grabila za nos in obraz
, tako da gre na bolje. Včeraj je bila pa prav bogica, sem zafrknila, z cucli št. 3. Pojedla je v 160 ml v 8 min, sem štopala. Potem je pa polila verjetno 100 ml, pa krče je imela
. Verjetno je prehitro pojedla in jo je potem ttrebušček bolel. No, danes sva spet na št. 2. Danes sem se spet tako uščipnila v prst, ko sem Demi zapenjala v ležalnik, preklela sem vse
. Kako delajo te zaponke
. se tipkamo
Zdajle sva bile z Demi 1 urco zunaj, pa na kavici in zdajle lepo pančka, ampak pričakujem, da se bo kmalu zbudila. Miševi, rada obarvam posamezne dele besedil, ker je bolj pregledno, ko odgovarjam posameznicam.
Jutri imave UZ kolkov pa bom tam zdravnicam pokazala, pa bodo mogle že kaj vedeti.
Bronhiolitis je pogosta bolezen dojenčkov. V zimskih mesecih je ta v porastu. Preberite si, kaj j...
Simptomi in bolezni

Zbrali smo seznam živil, s pomočjo katerih lahko na naraven način pospešite porod.
Porod
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!