. Kok je luškan blond fantek, tak srček. Pa živalice so ful srčkane. Kako se pa odziva kužika na Dominika?
. Kok je luškan blond fantek, tak srček. Pa živalice so ful srčkane. Kako se pa odziva kužika na Dominika?
. Punce so mi napisale, da se preide na ad. mleko 2, ko začneš dodajati hrano, da mleko 2 ni tok hranljivo. Tebi so dali pa drugačne informacije, ali pa jaz ne razumem. Zanima me pa to, ker se Demi zbuja zdajle že dva dni ob 2 zjutraj in je lačna. Sej poje in takoj zaspi. Včeraj sem pomislila, da jo zebe, ampak danes so pojačali kurjavo in je ni nič zeblo, samo lačna je bila. Tako, da če je mleko 2 bolj hranljivo bi ji probala dati, če bo potem spala celo noč??? Poje mi že 160ml-170ml. A je katera, ki hrani z ada. mlekom prešaltala na dudo številka 3? Včeraj sem ji kupila še eno kapico in rokavičke (v Emporiumu imajo znižanje, rokavičke in kapica za 590 sIT), šalov ni bilo za tok male. So bili, samo ne dam 6000SIT za šal
Tako, da sem kupila blago "flis" in ji bom sama naredila šalček
. Nafehtala sem par obešalnikov
Grem kavico popit, dokler malo bitje še spi P.S. a vam tudi zgine pol sporočila, če dodajate smeške, ki se odprejo na svoji strani???
Jaz sem pa stara 31, 04.08.1974, sej se še spomnite k sem mislila, da bom na rojstni dan rodila, no na moj rojstni dan sva šle ven. Pa če ne bi tok govorila na RR o tem, se ne bi z violinskim ključem spoznale. Tina, se mi zdi da je Tajica tvojih let
. Punce a ste se kdaj spraševale (tiste, ki imamo prvič
), da bi prej imele
. Nanka ti si izuzeta iz tega pogovora
. Jaz bi mogoče imela ene dve leti prej, več pa ne. Čeprav se mi zdi, če si mlajši vse vzameš na izi. Zdaj k sem pa stara koka, pa preveč vem o boleznih, itd in me je vsega strah. Demi mal narobe zakašlja pa sem že panična.
Mi smo se pa že par let nazaj zmenili, da nič daril...ker ni pri nas nobenih otrok (edino Demi in od sestrične 8 mesecev star
), smo sami tastari. Drugo leto bo pa že pestro k bo Demi že dosti stara, bomo pa kupovali darila.

V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!