Nanka, Zoja je tak srček, sem pokazala slike mojemu
in je rekel, da ima tok sladke očke
Tina104: Demi se nič ne boji igrač, ustraši se samo ob čudnih zvokih (fen, kihanje, loputanje). Punce a ste kaj razmišljale, kako boste preživele novo leto, mene je malo strah petard, upam, da ne bo Demi norela in jokcala? Smo pa povabljeni v Logarsko dolino v kočo, samo se mi po pravici povedano ne da. Sploh pa koča k moramo sami kurit, bo hladno, se bo Demi še prehladila. Ljubo doma kdor ga ima!
Mi pa nismo kršeni tako, da Demi tudi ne bo. Miševi, meni Demi tudi zjutraj malo poje od 100ml do 130 ml, pa skoz okoli gleda, prave borbe imave zjutraj s hranjenjem.
Jaz pa v nedeljo kar kuham, danes bodo krvavice in zelje. Evo, tajica, smo bili zunaj in ko sem zagledala nabiralnik sem se spomnila nate, sem pozabila doma kuverto, jutri bom pa res poslala.
.
, saj še do trgovine ne bom mogla. Pravijo da je živ led po cestah v Lj, ceste so prav grozne. Jessy, Demi je mogoče pakat uspelo se prevaliti na hrbet. Opažam pa zadnje dni, da se hoče iz ležečega položaja na hrbtu prevaliti na trebuh, amapk ji ne uspe. Se pa veliko dvigujeva v sedeči položaj, tako da me prime za kazalce. Včeraj mi je skoraj padla
, imela sem jo na stegnih tako, da me je gledala, sva se igrale in kar naenkrat se je tako odrinila z nogami od mojega trebuha, se hotela prevaliti na trebuh, da sem jo ujela za ovratnik..potem je jokala ko dež. Tok sem se prestrašila, bom mogla bolj pazit, hitro rastejo in postajajo vse bolj močni. Naši
so res pravi srčki, bodo imele naše punce fino izbiro. grem popit kavico

V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!