Da vam povem, ponoči me je moj dragi ponesreč, k se je obrnil proti meni,
s komolcen v ustnico, da imam počeno in zatečeno. Sem rekla, da bom šla kar na urgenco in rekla, da me pretepa, hahahahaha Evo vam prepišem kaj piše v navodilih od Hippovega rižka: 200ml (100ml neposnetega mleka in 100ml vode ali 200ml nadaljevalnega mleka)+20g (3-4 jedilne žlice) riževih kosmičev. zdaj imam pa še jaz eno vprašanje, kako gosto hrano ste začele dajati: jaz sem včeraj Demi naredila tekoč rižek, tako da bi ga lahko pila po steklenički ali ji lahko malo bolj zgostim? Včeraj mi je potem jedla na 4,5 ure, tako da sve imele samo 5 obrokov, šla je spat ob 20, se zbudila ob 1 pojedla in spala do 6. Se pravi, da se ni nočno hranjenje nič spremenilo.. Grem si narest

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!