, nekje sem slišala, pa sem pozabila, da limono pa še nekaj zmešaš in gre vse stran
Teya še odgovor na tvoje vprašanje o kopanju, jaz sem si zdaj sposodila banco, na eni strani lahko Demi leži, na drugi pa sedi. Samo ji ne ugaja najbolje, ker se najraje kopa tako da pase kravice, seveda je vse mokro okoli k tok brca. Jaz ponavadi Demi kopam cca 15 min. Se jutri tipkamo
Tudi meni se zdi da ni nič predebel ali prevelik, lepo se zlije z našimi levčki. A imamo vse levčke, a je kdo devica? Jessy a tale Nejin lišaj čutiš k greš s prstm po njem? Demi je imela nekaj podobnega na čelu, ista veličina in sem ga čutila pod prsti. Jaz sem ji kar s hladilnim mazilom namazala na debelo zvečer in zjutraj sem z vatko zdrgnila, to počnem že 14 dni. Rsečina je zginila, samo čuti se pa še malo. grem popit kavici, danes bove spet same k ima očka prezentacijo slaščic..upam da bo kaj prinesel.

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!