IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Ja. Zakaj?
Ker se o tebi vse ve.. kam ti otroci hodijo v solo, koliko so stari, kdo ti je s sole najbolj pomagal okoli otroka...
In? Saj sem večino od tega sama povedala/napisala.
Hujše so tiste, ki obsojajo in pljuvajo po drugih, ker mislijo, da se ne ve, kdo so one, kaj počnejo in kakšni so njihovi grehi. Potem se pa izkaže obratno in... izginejo s foruma, spremenijo nick in podobne neumnosti.
Ravno danes sem nekje nekomu omenila... Internet uporabljam, bolj ali manj pogosto, dobro desetletje... in prav te dni sem se spravila čistiti vse svoje e-maile, ki so, iz različnih vzrokov/razlogov, nastali v teh dolgih letih... prav neverjetno je (celo meni), koliko podatkov (dobesedno podatkov, ne samo sklepanj) o različnih ljudeh se mi je nabralo v 10-ih letih... tudi z RR, seveda... vem, katera laže in katera krade... vem, katera se ločuje (za Gino ne vem) in katera vara svojega moža... vem, katera pretepa otroke in katera nateguje državo... o večini t.i. vidnejših RR-ovk vem vse, od imena, priimka in kontaktnih podatkov do tega, kje so zaposlene, kdo so njihovi partnerji in kaj so njihove črne pike v rezimejih... point je samo v tem, da je kar nekaj med njimi tistih, ki se na RR delajo takooo fine, da te prime na določeno potrebo... če ne drugega, jaz svojih črnih pik vsaj nisem nikoli skrivala... in zato tudi ne vidim nobenega problema v tem, če se ve, kar si napisala (ali pa še kaj več).
To sem pač jaz. Če komu karkoli ni všeč... se ve, kako in kaj dalje, kajne?