Ojla, kako ste...vidim da ste kar zgovorne, full fajn
Abuabu, evo še moj 1. pregled 18.4. se bo dal enkrat v tabelco, ko se boš spomnila, drugače že komaj čakam, ker enostavno nimam nekih konkretnih znakov, po drugi strani pa sem full zaspana, pa fulll mozoljev sem dobila, pa poredila sem se direkt v trebuh. Včasih malo zapaničarim, kaj če sem 1 mesec dlje noseča(drugače nemogoče, ker je bila konkretna
), ker imam tak bauh-prej se mi namreč ni zdel tako ogromen.
Tudi mi2 sva pri imenih, za punčko sva se hitro odločila, za fantka mava pa kar hud problem, ne najdeva nič pametnega, bi pa tudi jaz ne preveč modernega, ker so že malo smešna. Mi je kolegica povedla, da pozna enga Yaneza...baje res z Y
...pa kaj nej rečem, care al kaj, ali pa njegovi tastari hihi.
Nisva povedala še vedno nobenemu, čeprav me kar žnabli srbijo, bi mi bilo fejst lažje po svetu hodit. Pa dobro, stisnem zobe še za teh 14 dni, pa bom bolj mirna, pa lahko taščam pa mamam sporočimo novico za začetek
.
me pa matra ful športanje, sicer sem bila na off zadnje pol leta, drugače sem pa kar v hribe hodila, pa kako aerobiko obiskovala...zdej pa nič ne upam do pregleda, ne vem a kompliciram? Pa ne, nobenih problemov do sedaj glede ss ali kaj podobnega...samo nek čuden strah...
Sem pa vesela, da nimam nekih izcedkov,mam pa pojačan beli tok. Kako je pa z vami okoli znakov? Slabosti že pojenjajo? Prav nič vam nisem fauš
ja nič, moram malo počiti, bom zvečer eno rudno oddelala...danes nisem nič, pa še zmatrana sem od podaljšanega vikenda, sva čist preveč prehodila in si želela vse na enkrat ogledati...niso velika mesta zame, niti ogromne države- Slovenija je zakon. Pa samo 4 dni me ni bilo uf.
lep teden vsem skupaj!