mojci13,
, naj ti kmalu spet rata ugledat plusek! Drži se!
LinLin, stran z grdimi mislimi! Verjamem, da se bojiš, a upaj na najboljše! Kot sem že rekla, glede na to, da sta najina isto stara, torej bosta ista vrageca, bo vse OK!
Moj bo pač zgleda malo bolj priden, me zaenkrat še ne farba, tako kot tvoj tebe
Držim pestke za ju3 in javi se čimprej z dobro novico!
Abubabu, čestitke za bp pregled.
Mene pa tudi že matra, kaj bo 16.4. Slabosti so malo pojenjale, čez vikend pa sem bila, kot da bi traktor peljal čez mene. Slabosti, utrujenost...
Ko sem kosilo skuhala, sem bila tako utrujena, da sem jedla šele čez uro ali dve. Ampak včeraj sem bila amerika, pa danes se tudi ne morem pritoževat- delodiša v službi pa vseeno še nimam
Glede imena sva mi2 enkrat pred 100 leti nekaj govorila, resneje o tem bova kasneje. Bova pa si pripravla ime za pupo in pupeka. Je pa res težko, ko ti je neko ime všeč, pa pol poznaš nekoga z istim imenom, ki bi mu lahko vrat zavil - pa saj ne morem dat otroku istega imena. Nad ful modernimi (vključujoč x,y q...) pa tudi jaz nisem preveč navdušena, pa tudi nad prav starimi pristnimi slovenskimi ne. Pa nekega pogostega imena tudi ne bi imela. O jojoj, to še bo zanimivo
Nič drage srečke nosečke, lepo preživite sončkast dan, obeta sem nam poslabšanje.