Hej babike! Dnevi noro hitro tečejo, mar ne?
Jaz sem imela v ponedeljek spet pregled pri G, dobila sem napotnice za preiskave krvi, še vedno pa nisem dobila materinske knjižice. Pravi, da jo dobim pri naslednjem pregledu (čez 1 mesec). Drugače pa, najbolj pomembno, pikica je velika točno toliko kot bi naj bila noseča, torej 3,2cm, rokice, nogice in srček smo videli, tako da je vse ok. Sem pa včeraj šla skozi tako malo kalvarijo, ker mi je G vzela bris/vzorec in me opozorila, da bi lahko imela krvav izcedek zaradi tega. In včeraj zvečer dobim rjav izcedek, potem me je skrbelo ali je to od pregleda, da ni kaj drugega, pa še trebuh me je bolel...no, na veliko srečo tega izcedka danes ni.
NS so mi prestavili na 20.6., torej danes dva tedna, komaj čakam
Sicer je pa moje počutje že dober teden fantastično. Samo občasno pikanje spodaj in seveda velike, boleče prsi, ampak slabosti in utrujenost so izginile.
Trebušček pa pridno raste.
Moje navade so se res spremenile, ampak pravzaprav na slabše, ne na boljše. Prej sem res pazila na zdravo prehrano in se veliko gibala, ampak (res hecno) mi vsa ta zdrava hrana, ki sem jo jedla vsakodnevno - smrdi. Zadnjič sem skoraj izbruhala muslije nazaj v posodico in se jih ne dotaknem več
. Paše mi domača hrana - restan krompir, špinača pa take stvari. Športala zdaj 2 meseca nisem, ker sem se preveč slabo počutila, ampak se vračam v staro formo. In to je to
Imejte prelep dan!