Evo bila na pregledu,vse super se je pa miss ze spustila nizje..lazi se prpogibam,lazje obracam v postelji..skratka vse lazje..je verjetnost da prej rodim

obljubim da ce rodim ze novembra da vseeno ostanem pri vas
se pa drugi teden dobim iz to babco k me bo mela pri porodu in komaj cakam..
cepljenja..o rednem cepljenju sploh ne razmisljam ker kar se mora se mora..drugace pa obvezno jo cepimo za rotavirus tako kot prvega in kasneje po potrebi za vnetje uses,tako kot prvega..
polona kok je pa star tvoj prvi..
pr ns gospodic itak pravi da bo fantek in da bo meu bratca-ceprav zelo rad gleda roza cune
drugace pa previjalna je skoraj polna,manjkajo samo se tetra plenice..ucer pa sva sla z mojim tut na csd da sm oddala papirje in priznat ocetovstvo tako da to je tudi urejeno,aja danes sem se se pobarvala tko da glavne stvari mam zrihtane in grem loh res rodit,mi je g rekla da je bejbi ze tok razvit da poroda nebi nic ustavljal niti nebi vec dobil inekcije za razvoj pljuck tko da je res to to..
drugace pa mene pri marcelu nic niso vprasal za tuberkulozo..pomoje nam sla na test za streptokok-ce ne pozabim bom se babco uprasala o tem..a je to povsod enotna cena,k pr kolegici k dela pri g je 50eur