IZVIRNO SPOROČILO: mini86
ja u bistvu glede obiskov je res da ima vsaka P svoje..ampak ker me bo ta babca imela pri porodu v lj jo bom vprašala ker pri prvem sorojenci so lahko prišli, pri kolegici pa ne..in dons en tko reče in drug tako, tko da hočem info iz prve roke
Kar se tiče porodnišnice v LJ je sorojencem zaenkrat še dovoljen obisk, če pa razsajajo kakšne viroze, pa znajo začasno omejiti obiske le na očete.
To, da so obiski pa samo za očete in otroke, mi je pa nekaj najboljšega, 4 leta nazaj tam še ni bilo omejitve obiskov, ne bom nikoli pozabila, kako je cimra, ki je 1 uro zatem, ko so jo pripeljali iz porodne sobe, dobila cel kup obiskov - od njenih staršev, pa moževih, zraven še njeni stari starši, sestrične s svojimi fanti in kolegice s faxa...v tisti sobi je bilo naenkrat 14 obiskovalcev in to samo pri njej! Ena ženska je bila tako nesramna, da se je vsedla na mojo posteljo!
No, jaz bom sedaj rodila v Kranju, kjer so obiski dovoljeni vsem, razen v zimskem času jih znajo zaradi viroz omejiti, sicer poudarjajo, da so obiski namenjeni očetom in sorojencem, ampak predvidevam, da se v praksi to ne upošteva...
Gnezdenje - tudi mene daje ta sindrom v pospešeni obliki zadnje dni

Sem se lotila čiščena vsega živega, še iz kuhinjskih predalov sem vse zmetala, sem čisto not padla

Včeraj sem nakupila še nekaj stvari za dojenčico, tako da sedaj rabimo le še pleničke in nekaj kozmetičnih malenkosti. Uh, pa banco rabimo tudi novo in sicer s stojalom, stara banca bo namreč prišla nekje pri 9 mesecih v poštev, ker je prevelika in jo bom morala dati na tla tuš kabine, majhnega dojenčka pa na tak način ne morem kopat.
Počutje - en dan sem kot rožica in kipim od energije, en dan pa ravno nasprotno. Zvečer zelo težko zaspim, če se ponoči zbudim za na wc potem tudi težko nazaj zaspim, zato kar dopoldne nadoknadim primanjklaj nočnega spanca, sedaj si še lahko ta luksuz privoščim
Občasno me boli v križu, če preveč presedim za računalnikom, me bolijo tudi noge, sprehodi mi pa zelo pašejo in grem zato po malega vsak dan peš v vrtec in potem greva še skupaj kam na potep. Trebuh mi kakšen dan bolj otrdeva, kakšen spet manj, drugih težav pa nimam, razen da me sploh zvečer peče v predelu sramne kosti.
Kontracepcija po porodu - prvič sem imela mleko samo 2 tedna in potem so šle moje mlekarne nepreklicno v stečaj, tako sem 6 tednov po porodu že dobila M, ker sem ravno takrat imela tudi kontrolo pri G, sem se ponovno odločila za KT yasminelle, pričakujem pa, da bo tudi tokrat podobna situacija, sicer pa kondomi...
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 15.11.2012 13:37:02 >