ja
inigo sej glej, jaz recimo nama perem vse z tem froch praškom in itak mehčalec, ker sem pač obsedena z dišanjem cot

. tak da meni tudi ni glih najbolj jasno kak je lahko kao neki baby sensitive prašek pol pa take trde stvari ven pridejo kot kamen

Mislim, da ne bom več komplicirala in potem bom dalje prala kr z itsim kot nama.
Kaj se tiče apetita, hvala enako. Oz.tak bom rekla, jaz sicer lačna sem, ampak imam kr odpor do hrane, ker vem da me bo potem vse tiščalo noter. In moj zadnji obrok je običajno zdaj vedno kosilo, ki ga pojem minimalno, pa potem še kakšen kozarec navadnega jogurta zvečer. Skratka pojem občutno majn kot prej. Tudi se nisem ni zredila zdaj. Ne morem jest, ker me isto vse tišči ko hudič

Men sploh ni jasno kako se lahko ženske zredijo po 20kg in več, res ne. Pa ne da bi katero kakorkoli zdaj poniževala ali kaj, niti podrazno, ampak jaz jih nikakor ne bi mogla toliko pridelat, pa če bi se še nevemkako trudila

Jaz vsakič svojo najboljšo prijateljico vprašam kako je to možno, da se je pri obeh nosečnostih zredila za 28 kg

kak je lahko tolko jedla. Kam je dala vso to hrano in ni bruhala