Pozdravljene
Uh, kakšna debata se je razvila okoli teh kg
No, jaz se od zadnjega pregleda še nisem stehtala, ker so mi nazadnje spet kg v enem mesecu narasle za +4 in se rajši samo pred pregledom stehtam, pa se samo enkrat "sekiram"
Jutri imam pregled..tako da bo počasi treba spet na tehtnico..
Sicer pa super Vesper in Inigo, da nimata težav s "preveč" kg
Jaz sem bila do nazadnje še pridno pod 20, je tudi moj cilj že od začetka
, da ne pridem do tja...ampak vidim po vaših komentarjih, da očitno se včasih res na to ne da vplivat. Imam pa v zadnjem času zelo povečan apetit, tako da se zavestno držim nazaj..prvič, ker če dovolim učkam, da jejo, me potem želodec boli in drugič ker vem, da toliko hrane pa spet moj mali škrat ne potrebuje
Vesper,
, zelo zelo sem vesela, da veš datum CR in da boš kmalu cartala svojega pikca. Držim pesti, da bo šlo vse ok.
Strah pred porodom... saj mislim, da sem enkrat o tem že nekaj napisala...jaz se zavestno držim stran od zgodbic in forumov s takimi zgodbicami. Enostavno se že od začetka držim tega, da bo kakor bo. Sem mnenja, da bolj ko se sekiraš in misliš kaj vse se lahko zgodi, večja verjetnost je, da se ti to res zgodi...zakon privlačnosti
Malček bo moral priti ven, njegova bodoča mamica pa se psihično pripravlja, da bo kakor bo. Brez napihnjenih zgodbic.
Moram pa še tole napisati...ne vem, kaj se z našimi kužki dogaja..naša je tudi zbolela..ima pa očitno hudo vnetje mehurja, je včeraj lulala čisto kri
Sva jo takoj peljala na pregled, ampak na žalost niso mogli konkretnih raziskav narediti, ker je imela popolnoma prazen mehur..jo imamo zdaj na antibiotikih in opazujemo, če bo šlo kaj na boljše..
Kašljanje...meni pomaga prežgan sladkor. V posodi (brez olja ali česarkoli) segreješ žlico sladkorja, da se naredi karamela, potem pa zaliješ z mlekom ali z vodo. Če zaliješ z vodo, lahko daš notri še par listkov žajblja in skuhaš. Samo sem nekje prebrala, da naj žajblja ne bi pile v nosečnosti. Jaz sem ga sicer eneparkrat v prvih treh mesecih, ko tega še nisem vedela, pa ni bilo nič narobe ampak baje naj bi povečal možnost splava..v tem času verjetno predčasnega poroda. Ne vem, koliko se zanašati na te podatke, ampak jaz ga zdaj raje ne bi.