IZVIRNO SPOROČILO: Mala BB
Sadrika - o, končno!
Sem se že spraševala kaj je s tabo. No, očitno sva se res za malo zgrešili, js sem šla 1o. ravno domov. Tudi jaz poroda nočem komentirati
. Drugače - si ok? Kako si bila zadovoljna z vsem v Celju?
Nad CE sem totalno razočarana, najprej, da so me pustili tako dolgo čez PDP, pa potem s tem, da ni noben preveril (ker kao to ni pomemben podatek), da nosim tako velikega otročka za svojo konstrukcijo in še potem nad tem, da sem mogla it tko zmatrana v porodno (48 ur nisem spala zarad popadkov)
Kar pa zadeva babic potem na oddelku, katastrofa, nimam besed. Edino kar lahko pohvalim, pa ne samo pohvalim, zame je ta Dr. dobesedno bog, to je DR.Koren, če ga ne bi bilo, ne vem kako bi in še on je rekel, da če bi bilo po njegovem, bi že zdavnaj rodila, pa o tem, da je imel slabo vest, ker sva delala še obrat, sploh ne govorim. In ko sem ga vprašala, če bo lahko on nareil CR, se je opravičil, da žal ne, ker mora biti v eni drugi porodni, in ko sem že ležala v operacijski, je prišel in rekel, da bo on operiral. Res ga spoštujem in sem mu hvaležna za vse. Kapo dol
Kako si pa ti bila zadvoljna?
Kar zadeva prehrane, jaz ne kompliciram, jem praktično vse, razen sveže sadje in zelenjave ne, jo prekuham za kompote in zelenjavne priloge, aja, kavo sem pa res opustila, ko med nosečnostjo nisem mogla (pa ne namerno), ampak sem opazila, da imam tudi zmanjšan apetit.
Imamo pa velik problem s hranjenjem našega pikeca, namreč zelo je len in bi samo spal, jaz nimam dovolj mleka, pa še nosek mu nagaja, še ima vedno zamašenega, ker je spil veliko plodovnice.
Imava pa navado, da je najprej pri meni na dojki (pa to lahko traja ure in ure, ker spi vmes, pa pozabi vlečt, ali pa samo malo sesa in ne vem, če kaj spije), potem mu dam po steklenički svoje načrpano mleko, ko sem si ga med njegovim spanjem načrpala (to je samo ca.20 - 30ml), pa še novalac tudi ca. 20ml spije, kar se mi zdi čisto premalo. Kako ste ve zverzirane z dojenjem in kako dolgo ste potreboval, da je steklo? Jaz sem že čisto z živci na koncu, ne vem več kaj naj naredim

. Ponoči se pa zbudi samo 1x, da ga nahranim, pa mi je patronažna rekla naj ga nič ne budim, samo me je kar strah, ko bo prinesla v pon,tehtnico, da ga malo zvagamo kako napreduje.