IZVIRNO SPOROČILO: Lucka_
p Žensko telo je ustvarjeno za to, da rodi otroka. S podporo partnerja, babice, doule. Moje, tvoje, njeno.
V CE P je praksa, da porod vodi samo babica, izjema je porod, kjer se kaj "zakomplicira" in takrat se vključi še zdravnik, žal je bil tudi moj med njimi in če bi ga vodila babica do konca, dvomim, da bi prišla domov 2. Načeloma sem tudi jaz proti CR, razen v primeru, da rešuje življenja, zato sem se tudi odločila za ZO, ker je bil moj mali v medenični in v CE avtomstsko naredijo CR v takem primeru.
Pa upam, da ne sprožim s tem postom še kakšen val slabe energije
Noseckec23 meni se je ravno tako začelo kot sedaj ti opisuješ
Mi imamo pa vsak dan večje težave s hranjenjem

Mali ne spi tudi po 4 ure v kosu, čeprav ne joka, se pa hranimo tako dolgo in mislim, da je največja težava nosek, ker je zamašen zelo globoko, nam ne pomaga tudi aspirator, malo fiziološka, pa še to ne kaj dosti. V glavnem problem je, da mali ne more jesti s takšnim noskom in se trudimo po malo in malo kar zna trajat tud po 4 ure, pa je še vedno lačen in posledično tudi utrujen. Babica pravi, da lahko traja tudi do 3 tednov, da se mu bodo očistile dihalne poti. Mene pa skrbi, da bo preveč shiral v tem času. Je pa zelo potrpežljiv in vsaj joka ne, da ne bi še s tem izgubljal dodatne energije. Bomo videli kaj bo v pon.rekla vaga, da se bomo odločili dalje.
Tudi jaz komaj čakam, da se bomo preselile v drugo temo, zato vsem, ki še čakate, želim, da se začne čimprej dogajat.
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 19.1.2013 3:58:28 >