Tudi jaz upam, da ne boste vse ušle na FB. Bomo morale tiste, ki smo še ostale in smo brez FB profila bolj pridno čvekat, da tema ne bo premrtva
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Če je katera bolj knjižni mol in jo zanima prenatalna psihologija sem začela brati knjigo The sicret life of unborn child, pa moram rečt da je totalno zanimiva - tako, da priporočam če katero to področje zanima.
Mene je začelo zanimat zdaj, ko sem noseča

. Kje pa si jo dobila? Naročila po Amazonu/izposodila v knjižnici/kupila pri nas/kupila v tujini?
trebuščki: ja, tudi moj raste. Nisem še na nosečniških oblačilih, vendar pa ta teden zapenjam pas na kavbojkah že eno luknjo bliže koncu kot prejšnji teden
je pa moj trebuh veliko bolj mrzel kot ostalo telo. Očitno dete porabi ogromno energije

. Je prav hecno, ker stalno božam trebuh , da bi ga ogrela. Moj me heca, če dete valim kot kaka koklja, ko ga stalno grejem.
naslednji pregledi: posvetovalnico bom imela 22.10., UZ morfologijo pa 5.11. Sploh morfologije se veselim, da spet vidim otročka
Kako ste pa kaj s športom? A katera že hodi na vadbo za nosečnice? Se rekreirate več/manj kot pred nosečnostjo? kaj počnete? Meni zelo pašejo dooolgi sprehodi, ravno danes zvečer imam namen po malo daljšem času it v fitnes, pa po dopustu, kjer sem pridno plavala, mi strašno manjka plavanje, tako da moram kaj na bazen.
A še kateri manjka magnezija? Meni očitno ga, ker me ponoči grdo grabijo krči v noge

. No, zdaj je že bolje, ker zjutraj že nekaj dni pijem po en dl Donata, pa v prehrano vključujem več oreškov in stročnic, ki naj bi vsebovali magnezij. Čisto OK še ni, se pa vsaj da prenašat...