Doooobrooo jutroooo
!
Včeraj bi tudi meni pasal kakšen antidepresiv, ampak za danes sem se pa že zjutraj odločila, da ne bom pustila drugim, da mi kvarijo dnevov, ali boh ne daj, noči...
IZVIRNO SPOROČILO: Michelle12
Biti na svojem- NEPRECENLJIVO! Ma ni šanse, da živim z mojimi al njegovimi. Res, da plačuješ vse sam ampak raje sem brez keša kot na antidepresivih pri 20ih ;)
Se ne morem bolje strinjat! Mi smo zdele dve leti preživeli skupaj s taščo, ker sva kupila neko zemljo za zidat hiško, pa da ne bova dajala za najemnino in kaj prišparala...pa sva se končno spet odločila, da greva "na svoje" kljub najemnini, pa da imava svoj mir. To je res, kot praviš ti, Michelle12,
neprecenljivo! Jaz sem mojga že nekaj časa nagovarjala, da to ne bo šlo več dolgo, no zdaj je pa prišla še tretja nosečnost, je pa vse skupaj res pospešila

.
Jaz kakšno srajčko še oblečem, pa kakšen star modrček košarico C tudi (po drugem dojenju sem namreč padla v košarico B), so pa joškice vsak dan večje...in trebuh...jutri imam pregled...in poročam kaj več.
Ime za punčko že imava, za fantka pa zgolj spisek, iz katerega bova zbirala. Upam, da ne v porodni, tako kot pri tadrugem, ki je pohitel in prišel 4 tedne prej. Pol naju pa babica v porodni vpraša za ime, mi2 pa, če nama lahko da 15 minut, da se še zmeniva. Seveda se je tati strinjal z mojim predlog

- mislim, da ga ni moškega, ki se v tistem trenutku ne bi strinjal z žensko

- ampak kot že rečeno, sva zbirala iz seznama, o katerem sva se načeloma oba strinjala. Tako, da mogoče sem kateri dali namig, kako svojega prepriča o "pravilni" izbiri imena
.
Malo za hec

.
Lep dan vsem!