Vas redno berem samo pisat se moram spravit. V glavnem, moj pc, ki ni bil star niti en leto, se je pokvaril. No, sv mir a ga midve z Michelleko. in zdaj mi je moz kupil Acerjevo tablico pa se se malo navajam in ne pisem tako hitro kot na pcju pa zato se nisem nic javila. Pa zastekat moram kje nastimat, da mi avtomatsko da velo zacetnico po piki in to..je vse v ang pa mi ta ne gre lih najbolj.
Priprave .. jaz imam se vedno samo oblacilca oprana in zlikana. No, pa nekaj kozmetike sva kupila, nekaj se morava. Tetra plenice so oprane, cakajo na likanje. Lupinica, vozicek in lezalnik pa se vedno v kleti. Prav tako posteljica, ki jo imava namen uporabljat...odsranila bi stranico in jo dala zraven nase postelje. Samo niti se ne veva, ce bo to izvedljivo, ker je spalnica res mala, probala pa se nisva. Moz pa caka ...kaj pa vem kaj. V primeru, ce bo ta nacrt izvedljiv, me caka se pranje posteljnine, obrobe, koutra,....pa ocistit bi morala malo posteljico...sej na koncu naju bo tale fantic res prehitel.
Moj trebuh zadnje dni konstantno otrdeva in prej me je tudi posteno zgrablo. Sem bila v trenutku potna, sem res ze mislila, da se bomo pocasi povecali. Po tistem se je se parkrat ponovilo ampak ni bilo tako zelo bolece..zdaj je pa mir oz samo se otrdeva. Je pa res, da smo bili danes cel dan zunaj...dopoldne sva sle z Michelle v center na maskare, pol se nama je pridruzil moz, je koncal delat..smo sli na kosilo-cevape, domov dat Michelle spat in ko se je zbudila, smo sli se v trgovine kjer so bile maskare, ki nismo niti vedeli..ona se je naigrala z baloni, midva tekla za njo in.zdaj smo doma.Krofov smo se pa tudi najedli :))
Na porod se ne pripravljam..vsake toliko kaj preberem, ko naletim na kaksen clanek in to je to. Cajev ne pijem, masiram se tudi ne. Verjamem, da ne bo potrebno rezanje, ker nisem niti v prvo bila rezana..
Snega pa pri nas, na zalost, ni :( Pa imamo vsaj soncek :))